Ordinacija dentalne medicine

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE

mr.sci.dr RENATA POROPAT-PAVIČIĆ doktor dentalne medicine

IZBJELJIVANJE ZOOM

Zoom je siguran, učinkovit i brz. U manje od sat vremena Vaši zubi će postati znatno bijeliji.

Današnji tempo života utječe na zdravlje i izgled Vaših zubiju. Brza prehrana, slatka pića te loše i štetne navike, ostavljaju posljedice na stanje kompletne usne šupljine.

Zoom!

Sistem izbjeljivanja učinit će Vaše zube znatno bijelijima u manje od sata. Postupak je jednostavan. Počinje kratkom pripremom pokrivanja usana i desnih, ostavljajući izloženima samo zube.

Gel za izbjeljivanje, koji je specijalno dizajniran da bi se upotrebljavao sa specijalno dizajniranim Zoom svjetlom. Svjetlo i gel lagano prodiru kroz zube, uklanjajući mrlje i žutilo. Sa pravilnom njegom Vaši zubi će blistati dugi period.

Postupak izbjeljivanja je učinkovit na mnogim diskoloriranim zubima. Tamne mrlje, kao one uzrokovane antibioticima se teže uklanjaju. Postotak izbjeljivanja varira od pacijenta do pacijenta, ovisno o strukturi zuba. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Novi osmijeh upotrebom Zoom sistema za izbjeljivanje, za Vas.

Želimo napomenuti da će prije početa postupka izbjeljivanja naš tim identificirati prisutnost karijesa, upale gingive, lomova ili nedostataka u caklini. Njihovo postojanje zahtijeva preventivnu terapiju kako bi se izbjegli rizici i komplikacije tijekom procesa izbjeljivanja.

DENTAL SPA
& BEUTY TRETMAN
Saznaj više
DENTALNA
PREVENTIVA
Saznaj više